Niasse inadı sürüyor

Niasse inadı sürüyor

SPOR Haberleri

Kadrosundaki yabancı oyuncuların çoğunu gönderme kararı alan Trabzonspor, Akhisar'ın golcüsünü istiyor

Trabzonspor'un, Akhisar Belediyespor'un Senegalli golcüsü Oumar Niasse'yi transfer etmek için yeniden atağa kalktığı iddia edildi. Aston Villa'dan Bent ve Marsilya'dan Gignac'ın maliyetinin yüksek olması, Dünya Kupası'nda vitrine çıkan Cezayir Milli Takımı'nın starı Slimani'nin de değerinin katlanmasıyla yeni arayışlara giren Trabzonspor yönetiminin Niasse'ın işini bitirmek için bu hafta Akhisar Belediyespor yönetimiyle bir araya geleceği öne sürüldü. Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar da yaptığı açıklamada Trabzonspor'un uzun süredir Niasse'la ilgilendiğini belirterek, "Biz Niasse'ı satabileceğimizi açıkladık. Şartlarda anlaşabilirsek oyuncumuzu veririz" dedi. Yeşil siyahlılar, geçen sezon 12 gol atan golcü futbolcunun bonservis bedelini 3 milyon avro olarak belirlemişti.

Halilhodzic zirvesi!
Trabzonspor Yönetimi Dünya Kupasına veda eden Vahid Halilhodzic ile bu hafta içinde bir araya gelecek. Cezayir, her ne kadar Almanya'ya uzatmalarda yenilerek elense de Halilhodzic'in takımı oynadığı futbolla büyük beğeni topladı. Bordo-mavililerin Boşnak hocayla gelecek planlarını konuşacakları ifade edildi. Bu görüşmede, yapılacak olan transferler ve hocanın istediği oyuncular masaya yatırılacak. Bordo-mavililer Adrian ile Henrique'den sonra Celustka, Bamba, Colman ve Malouda'yla da yolları ayıracak. nbsp;
Gökmen ŞAHİN - Trabzon nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...