Arjantin İsviçre'yi uzatmada yıkarak çeyrek finale adını yazdırdı

Arjantin İsviçre'yi uzatmada yıkarak çeyrek finale adını yazdırdı

SPOR Haberleri

Uzatmanın son bölümü müthişti. Tangocular Messi'nin asistinde Di Maria ile güldü. Dzemaili'nin vuruşu direkten döndü

FIFA 2014 ikinci tur maçında Arjantin, İsviçre'yi 1-0 yenerek çeyrek finale çıktı. 28'de Shaqiri nefis getirdi topu ve çok da iyi bir noktaya asistledi; Xhaka gelişine kötü vurdu, Romero golü önledi. 39'da yine Shaqiri savunma arkasına attı topu; Drmic'in aşırtma vuruşu Romero için kolay bir top oldu. İkinci yarıda Arjantin tempoyu arttırdı. 59'da Rojo'nun şutunu, ardından Higuain'in yakından kafa vuruşunu ve Messi'nin bazukasını İsviçre kalecisi Benaglio kurtardı. Tangocuların baskısı sonuç vermeyince maç uzadı. Uzatmanın son bölümü müthişti. 118'de ceza sahası sokulan Messi'nin ceza sahası sağ çaprazına gönderdiği pası Di Maria sol ayağının içiyle uzak köşeye bıraktı: 1-0. 120'de Dzemaili'nin yaptığı kafa vuruşu sol direkten geri döndü. Ardından tehlikeli frikiği Shaqiri değerlendiremeyince Arjantin çeyrek finale yükseldi.


Arjantin Belçika
FIFA 2014'te dünkü sonuçlardan sonra Arjantin ile Belçika çeyrek finalde eşleşti. Bu maç 5 Temmuz'da TSİ 19.00'da oynanacak ve yarı finale kalan takım belli olacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...