Aysal, Sneijder ve Muslera'nın fiyatını belirledi: 20 milyon euro

Aysal, Sneijder ve Muslera'nın fiyatını belirledi: 20 milyon euro

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan iki oyuncudan her biri için adeta servet istiyor

Finansal Fair Play nedeniyle 200 bin avroluk ceza ile karşı karşıya kalan ve önümüzdeki sezonlarda da tıpkı Beşiktaş gibi Avrupa kupalarından men cezası almak istemeyen Galatasaray'da yüksek maliyetli oyunculara gelecek teklifler değerlendirilecek. Başkan Ünal Aysal'ın, son olarak Rus Oligark Dmitry Rybolovlev'in sahibi olduğu Monaco Kulübü'nün talip olduğu Sneijder için 20 milyon avro istediği öğrenildi. Dolar milyarderleri arasında yer alan iş adamının Wesley Sneijder hayranı olduğu ve bu oyuncunun mutlaka alınmasını istediği öğrenildi. nbsp;

İnter'den 7.5 milyon avroya transfer edilen Sneijder Dünya Kupası'nda yıldızını bir kez daha parlatmayı başardı. Ancak Manchester United'ın başına geçen Van Gaal de milli takımdaki oyuncusunu istiyor. Aysal iki kulüp arasından gelecek en iyi teklifi değerlendirecek. Bu arada teklif gelmesi halinde satılması düşünülen bir diğer isim ise kaleci Muslera oldu. Dünya Kupası'nda çok da başarılı bir grafik çizmeyen tecrübeli eldiven için de tarife aynı. 20 milyon avro getiren her kulübün Muslera'yı alabileceğini söyleyen Başkan Ünal Aysal, Mancini'nin verdiği rapor doğrultusunda gönderilmesi planlanan oyuncuların da bir an önce kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Engin, Eboue, Dany kulüp aramaya devam ediyor.
Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...