Galatasaray'da Almeida iddiası!

Galatasaray'da Almeida iddiası!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Hugo Almeida'nın Galatasaray'a gideceği iddia ediliyor...

Galatasaray'da forvet için Eto'o ve Gomis gibi isimler gündeme gelmiş ancak "Yerli mi, yabancı mı olsun?" tartışmaları arasında listenin ilk sırasına Mevlüt Erdinç çıkmıştı. St.Etienne kulübünün 4-4.5 milyon Euro civarı bonservis bedeli istemesi nedeniyle yönetim yeni isimlere yöneldi. Uzun arayışların ardından sürpriz bir öneri geldi: Hugo Almeida...


Kontratı bitince Beşiktaş'tan ayrılan Portekizli yıldızın transferi, hem ligi tanıması hem de bonservisinin elinde olması nedeniyle cazip bulundu. Sarı-Kırmızılılar, Jorge Mendes'in şirketinin temsilciliğini yaptığı Almeida'nın transfer şartlarını araştırmaya başladı.


Maddi darboğazda bulunan Beşiktaş, son olarak yıllık 3 milyon Euro'ya düşen Almeida'yla sözleşme yenilemekten vazgeçmişti. G.Saray'ın bu rakamı ödemeye hazır olduğu, 1 milyon Euro da imza parası vermeyi teklif ettiği öğrenildi.


Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyen Almeida'nın da G.Saray'a ve Türkiye'ye dönüşe sıcak baktığı, tek çekincesinin Beşiktaşlı taraftarlardan görebileceği tepkiler olduğu kaydedildi.


Kartal'da sık sık sakatlık problemleriyle karşılaşan Almeida, buna rağmen attığı gollerle taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Hugo, geçen sezon lig ve Avrupa'da 33 maçta 15 gol attı. 2010-11 sezonunda 18 maçta 8, 2011-12 sezonunda 35 maçta 14, 2012-13 sezonunda da 23 maçta 11 kez ağları havalandırdı. (Habertürk)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...