Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Adalet Sarayı önünde polis müdahalesi

/ Kaynak: DHA
İstanbul Adalet Sarayı önünde polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Polis memuru Zekeriya Yurdakul'u şehit ettiği iddia edilen sanık Sultan Işıklı'nın tutuklu yargılanmasını bir grup oturma eylemi yaparak protesto etti.

Polis memuru Zekeriya Yurdakul'u şehit ettiği ve 2 polisi yaraladığı iddia edilen sanık Sultan Işıklı'nın tutuklu yargılanmasını bir grup oturma eylemi yaparak protesto etti. İstanbul Adalet Sarayı karşısındaki merdivenlerde oturarak slogan atan grubu, polis kalkanlarıyla iterek meydana kadar uzaklaştırdı. nbsp;Yaklaşık 10 kişilik grup, saat 10.00'da Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet sarayı önündeki 'C' kapısının karşısında bulunan merdivenlerde oturarak, Sultan Işıklı'nın tutuklu yargılanmasını protesto etti. Polis grubu adliyenin karşısında meydana gitmeleri konusunda uyardı. Uyarıyı dikkate almayan grup ile polis arasında arbede yaşandı. Polis, grubu teker teker adliye önündeki merdivenlerden kalkanlarıyla iterek meydana doğru uzaklaştırdı. Meydanda itilen grup polis memurlarına tükürdü, daha sonra sloganlar atarak adliye yakınından uzaklaştı. Vatandaşın biri de polis memuruna peçete uzattı, peçeteyi alan polis memuru yüzünü sildi. nbsp;




GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...