İstanbul'un göbeğinde inanılmaz soygun

İstanbul'un göbeğinde inanılmaz soygun

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te faaliyet gösteren bir kuyumcuya gelen Afrika uyruklu iki şahıs, bir miktar altın çalarak kayıplara karıştı.

Fatih Fevzi Paşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kuyumcuya gelen yabancı uyruklu iki şahıs, iş yeri sahibini silah çekerek etkisiz hale getirdi ve vitrindeki altınları aldı. Siyahi soyguncular, Fatih'e alışverişe gelen ve aracını kuyumcunun önüne park eden Kerim Karadaş isimli vatandaşın annesi tarafından fark edildi. Kadının "kuyumcuyu soyuyorlar" diye bağırması üzerine Kerim Karadaş, araçtan aşağıya indi. İki soyguncuyu dışarıda kendilerini motosikletle bekleyen üçüncü soyguncuyla buluşmaya giderken Kerim Karadaş, olaya müdahale ederek soygunculardan biri ile boğuşmaya başladı. Ancak siyahi soyguncular çevreye rastgele ateş ederek olay yerinden kaçmayı başardı. Soyguncuların silahından çıkan kurşunlardan biri Kerim Karadaş'ın otomobiline isabet etti.
Soyguncuların motosikletle kaçış anı ise bir amatör kamera tarafından kaydedildi.
Olayın şokunu üzerinden atamayan Kerim Karadaş alışveriş için geldiği caddeye otomobilini park ettiğini söyleyerek, "Adamları gördüm içeride altınları alıyorlardı. Arabadan indim soygunculardan biri önümden diğeri arkamdan geçti. Önümden geçene vurdum. Boğuştuk, arkadaki bu sefer silahını ateşledi. O sırada eğildim. Mermilerden biri arabama isabet etti" dedi.
Soygunun ardından kuyumcuya gelen polis ekipleri parmak izi incelemesi yaptı. Kamera kayıtlarını da inceleyen polis motosikletle kayıplara karışan 3 siyahi soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Soyguncuların kaçarken geride bıraktığı maske ve şapkaları da ekipler tarafından alınarak incelemeye alındı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...