Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Işık cezaevinde

/ Kaynak: İHA
Bakan Işık cezaevinde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Altındağ Belediyesi'nin Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen iftara katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Artık dünyada en güçlü 10 ülkeden birisi Türkiye olmalı. Tarihte bu böyleydi, inşallah yarın da öyle olacak. Ama bunlar böyle lafla da olmuyor. Gece gündüz çalışmakla oluyor. Sırt terlemeden başarı gelmiyor. Sayın Başbakanımızın 12 yıl önceki resmine bakın, bir de şimdiki resmine bakın" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Altındağ Belediyesi'nin Ankara Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlediği iftar programına katıldı. İftar yemeğine Bakan Işık'ın yanı sıra, AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve çok sayıda Altındağlı katıldı. Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'nin belediye başkanlığında 3. dönemi olduğunu hatırlatan Bakan Işık, "Belediyecilik sadece yol yapmak değil. Ben biliyorum ki, Veysel Bey yolun en iyisini yapıyor. Belediyecilik sadece alt yapı, üst yapı, park yapmak değil. Ben biliyorum ki, Veysel Bey bunların en güzelini yapıyor. Ama belediyecilik aynı zamanda gönüllere girmektir. Ben Veysel Bey'in bu sıcakkanlılığını, sizlerin arasından hiç kopmamasını, dertlerinize dertlenmesini, sevinçlerinize sevinmesini gerçekten çok takdir ediyorum. Bizde eskiden belediye başkanı demezlerdi, 'şehremini' derlerdi. Yani şehrin emini, en güveniliri, en çalışkan insanı. Bugün Veysel Bey, 3. döneminin 3. ayında. İnanıyorum ki bu 3. dönemde de Altındağ çok önemli projelere daha kavuşacak. Ama bizde 3 dönem kuralı var. Aynı yerde 4. dönem adaylık yok. Bundan sonrasına Allah büyük diyoruz. Belediye Başkanımız Veysel Tiryaki'ye böyle bir cezaevini, böyle nezih bir şekilde Altındağ'ın kullanımına sunduğu için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı'nı ilk defa halkın seçeceğine dikkat çeken Işık, şöyle konuştu:

"Artık dünyada en güçlü 10 ülkeden birisi Türkiye olmalı. Tarihte bu böyleydi, inşallah yarın da öyle olacak. Ama bunlar böyle lafla da olmuyor. Gece gündüz çalışmakla oluyor. Sırt terlemeden başarı gelmiyor. Sayın Başbakanımızın 12 yıl önceki resmine bakın, bir de şimdiki resmine bakın. Dün resmen açıkladık, Başbakanımız şimdi inşallah başka bir göreve gelecek. Sadece Cumhuriyet tarihinde değil, tüm Türk tarihinde Cumhurbaşkanı ilk defa halkın oylarıyla seçilecek. Ve inşallah bambaşka bir dönem başlayacak."

İftar yemeğinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Tiryaki ise, "Ramazan'ın bereketi inşallah bütün yaşantımızı kuşatsın. Biz, sizleri davet ettik, siz de kalktınız, kendi sofralarınızı bırakıp buraya geldiniz. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu Ramazan vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin inşallah" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...