Öldürmedi eve hapsetti

/ Kaynak: İHA
Öldürmedi eve hapsetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aksaray'da bir kişi, dini nikahlı eşi ve kayın validesini darp ettikten sonra eve hapsetti.

Polisten yardım isteyen iki kadın, çilingir yardımıyla kurtarılarak hastaneye götürüldü.Olay, akşam saatlerinde Dere Mahallesi 651 Sokak içerisinde bulunan bir apartmanın 4. katında meydana geldi. İddiaya göre, S.Ü. (28) ile dini nikahlı eşi 39 yaşındaki L.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından S.Ü., dini nikahlı eşi L.K. ve kayın validesi K.K'yı (88) darp ettikten sonra kapıları kilitleyerek eve hapsetti. Uzun süre evden çıkmaya çalışan L.K. ve annesi K.K. polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemelerin ardından çilingir yardımıyla evin kapılarını açtı. Kapıların açılmasıyla birlikte içeriye giren polis, darp edilen L.K. ve annesi K.K'yi tedavi edilmesi için polis aracıyla Aksaray Devlet Hastanesi'ne götürdü.Hastanede yapılan tedavilerinin ardından L.K. ve annesi K.K. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öldürmedi eve hapsetti
Evde kilitli kalan kayınvalide K.K. "Beni kucakladı dışarıya attı. Zaten doktordan yeni geldim. Beni de kaldırdı attı. Saçlarımı yoldu, öldürecek. Sonra da kapıyı üstümüze kilitledi ve gitti" diyerek olayı anlattı. Yapılan incelemeler ve alınan ifadelerin ardından polis, S.Ü.'yü yakalamak için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...