Ronaldo'dan yeşil ışık

Ronaldo'dan yeşil ışık

SPOR Haberleri

Moledo transferini rafa kaldıran siyah-beyazlılar, Inter'de kiralık olarak oynayan Porto'nun tecrübeli isminin aklını 2 milyon avroluk teklifle çeldi.

Stoper arayışlarına geçen sezonun devre arasında başlayan ve uzun süre görüştüğü Lescott'tan vazgeçen Beşiktaş, şimdi de Moledo'yu rafa kaldırdı. Ukrayna'da yaşanan olaylar nedeniyle Metalist Kharkiv'le bir türlü istediği görüşme ortamına kavuşamayan siyah-beyazlılar, her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen Moledo transferinden tamamıyla vazgeçti. Sivok ve Franco' nun kamptaki uyumlu oyunundan etkilenmesine rağmen iki ismin üç kulvarda yetersiz kalacağını düşünen Bilic'in yabancı stoper isteği yüzünden gündeme tekrar İnter Milan'da kiralık oynayan Rolando geldi. Geçtiğimiz sezonu Milano takımında kiralık olarak tamamlayan Portekizli oyuncu için siyah-beyazlılar, Inter'le karşı karşıya gelecek. İtalyan temsilcisiyle Rolando transferinde karşılaşacak olan siyah-beyazlılar, Porto'nun belirlediği 5 milyon avroluk bonservis bedelini 3 milyon avroya indirmeye çalışacak. Inter'in devrede olması ve yüksek bonservis bedeline karşı Beşiktaş'ın Rolando transferinde elini güçlendiren en önemli faktörü ise Portekizli oyuncunun kendisi. İstanbul'da 2 milyon avro kazanacak olan Rolando'nun Portolu yöneticilerle bir görüşme yaparak İtalya'ya dönmek istemediğini söylediği öğrenildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...