Fenerbahçe'de umutlar yüksek

Fenerbahçe'de umutlar yüksek

SPOR Haberleri

İsviçre Federal Mahkemesi, sarı-lacivertlilerin Avrupa kupalarına yeniden katılabilmek için yaptığı başvuruyu inceleyecek.

Şike soruşturmasının 3. yıldönümünde Fenerbahçe için çok kritik bir duruşma gerçekleşecek. İsviçre Federal Mahkemesi, sarı-lacivertlilerin CAS'ın onadığı Avrupa'dan men cezasında yürütmenin durdurulmasına yönelik başvurusunu değerlendirecek. UEFA'ya, Fenerbahçe'nin talebini ileten yerel mahkeme, gelecek cevabı bugün değerlendirecek ve buna göre bir karara varacak. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeniden yargılama kararıyla eli güçlenen ve bu gelişmeleri de Federal Mahkeme'yle paylaşan Fenerbahçe'nin de UEFA'nın vereceği cevaba 3 gün içinde karşılık verme hakkı bulunuyor. Mahkemenin tüm detayları toplayıp karara bağlamasının hemen gerçekleşmeyeceği ancak 18 Temmuz'da yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesine kadar nihai bir açıklama yapması bekleniyor.
YÖNETİM ALARMDA
Bu arada Martens Hukuk Bürosu avukatlarıyla Lozan'da çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Hukuktan Sorumlu Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre'nin, Federal Mahkemeye, yeniden yargılama kararının yanı sıra tüm bilgi ve ve belgeleri tercüme ettirip sunduğu, yetkililerin de çalışmalarını çok büyük bir hassasiyetle yürüttüğü belirtildi. Fenerbahçeli hukukçular, son yaşanan gelişmelerin ışığında Federal Mahkeme'nin Avrupa kapılarını açmasının çok yüksek bir ihtimal olduğunu söyledi. nbsp;M.EMİN ULUÇ




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...