Maret'i elden çıkaran Tat Moova ile sütte büyüyor

Maret'i elden çıkaran Tat Moova ile sütte büyüyor

Ekonomi Haberleri

Koç Grubu'na ait Tat Gıda, Türkiye'nin önde gelen süt ve peynir markalarından Moova Gıda'yı tüm haklarıyla beraber toplam 32 milyon TL'ye satın aldı.

Tat Gıda, geçtiğimiz günlerde ise Maret'i nbsp;75 milyon dolara Namet'e satmıştı. Koç Grubu şirketlerinden Tat Gıda, süt ve peynir markası Moova Gıda'yı satın aldı. Tat Gıda'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, söz konusu varlık alımıyla süt ve süt ürünleri portföyünde peynir kategorisinin güçlendirilmesinin hedeflendiği kaydedildi. Açıklamada, "Moova Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin sermayesinin yüzde 100'ünü, Söktaş, Muharrem Kayhan, Eyüp Hilmi Kayhan, Nihat Fadıl Erten ve Mehmet Yılmaz'dan, fiyat uyarlamasına tabi olmak üzere, toplam 32 milyon 271 bin 190 TL bedelle satın alınmasına anlaşma imzalanmıştır" bilgisi verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...