Samsung Galaxy F'in yeni görüntüleri sızdı

Samsung Galaxy F'in yeni görüntüleri sızdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un en görkemli olmaya aday telefonu Galaxy F'e ait yeni sızıntılar internete düştü.

Samsung'un son yıllarda piyasaya sürdüğü üst sınıf akıllı telefonları muhteşem ekranları ve uzun özellik listeleriyle beğeni toplasa da, ana materyal olarak plastiğin kullanılması eleştirilere neden oluyordu. Ancak ortaya çıkan son sızıntılar, Samsung'un muhteşem özelliklere muhteşem bir tasarımın eşlik ettiği bir akıllı telefonu yakında duyuracağını gösteriyor.
Yayınladığı sızıntılardaki isabet oranıyla tanınan Evleaks, Samsung'un bir süredir beklenen üst sınıf telefonu Galaxy F'e ait olduğu öne sürülen bir fotoğrafı paylaştı. Söz konusu fotoğrafta, Galaxy S5'in iyileştirilmiş bir versiyonu olan Galaxy F alüminyum kasasıyla boy gösteriyor.


Daha önceki sızıntılarda Samsung Galaxy F'in 5.3 inç QHD ekran, dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, 16 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, microSDXC desteği ve Android KitKat işletim sistemiyle birlikte geleceği iddia edilmişti. Akıllı telefonun piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı konusundaysa şu an için bir bilgi yok.
Kaynak: Teknoblog
Samsung Galaxy F'in yeni görüntüleri sızdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...