Bandırma'daki deprem nerelerde hissedildi?

/ Kaynak: İHA
Bandırma'daki deprem nerelerde hissedildi?

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sabah 08:04'de meydana gelen ve merkez üssünün Manyas Kuş gölü olarak belirlendiği 4.6 büyüklüğündeki deprem nelerde hissedildi.

Merkez üssü Balıkesir'in Bandırma ilçesi olan 4.6 büyüklüğündeki deprem nerelerde hissedildi. Bandırma'daki deprem korku ve paniğe neden oldu. 4.6 büyüklüğündeki deprem, ilçede hissedenler arasında paniğe neden oldu.Sabah 08:04'de meydana gelen ve merkez üssünün Manyas Kuş gölü olarak belirlendiği 4.6 büyüklüğündeki deprem Bandırma'da bazı vatandaşlar tarafından hissedilirken, bazı vatandaşlar ise depremi hissetmediğini söyledi. Hissedenler arasında korku ve paniğe neden olan 4,6 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak konuşan ilçe sakinleri, sarsıntının çok kısa sürdüğünü söyledi.Çepni Mahallesinde de hissedilen depremin fazla hissedilmediğini ifade eden Çepni Mahalle Muhtarı Sakin ülkü, depremin çabuk geçtiği ve mahallelerinde bir hasarın oluşmadığını söyledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...