Trabzonspor ne yapacak, Cezayir, Halilhodzic'i bırakmakmıyor

/ Kaynak: AA
Trabzonspor ne yapacak, Cezayir, Halilhodzic'i bırakmakmıyor

SPOR Haberleri  / AA

Yeni sezonda Trabzonspor'u çalıştırması beklenen Halilhodzic'in çalıştırdığı Cezayir, teknik direktör ile yola devam etmek istiyor.

Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'da ikinci tura çıkan Cezayir Milli Takımı, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yola devam etmek istiyor.Yeni sezonda Trabzonspor'u çalıştırması beklenen Halilhodzic'in çalıştırdığı Cezayir, Dünya Kupası'nda H Grubu'nu Belçika'nın ardından ikinci bitirerek, bir üst tura çıkma başarısı gösterdi. İkinci turda Almanya ile eşleşen Cezayir, 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Elde edilen başarının ardından Boşnak teknik direktörün görevinde kalmasını isteyen Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'nın bu isteğini Halilhodzic'e ilettiği bildirildi.Cezayir Haber Ajansı'nın (APS) haberine göre, Başbakan Abdulmelik Sellal tarafından Cezayir Milli Takım'ı onuruna verilen iftar yemeğinden sonra Cumhurbaşkanı Buteflika, futbolcuları kabul etti. Kabul sırasında Cezayir Futbol Federasyonu Başkanı Muhammed Revarava ve Halilhodzic ile baş başa görüşen Buteflika, deneyimli teknik adama, "Bizimle kalmalısın, çünkü biz büyük bir takımız" dedi. Buteflika'nın bu önerisi üzerine Boşnak teknik direktör, "Zor bir süreçten geçtik fakat aynı şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekir. Gösterdiğimiz gayretten dolayı Brezilyalıların kalbine taht kurduk" ifadelerini kullandı.
Cezayir Milli Takımı'nın başına 2011'de geçen Halilhodzic, Kuzey Afrika ekibini 2013'te Güney Afrika'da düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'na taşıdı. Brezilya'daki 2014 FIFA Dünya Kupası'na katılan Cezayir Milli Takımı ile ikinci tura çıkan Boşnak teknik direktörün görevinde kalması için daha önce ülke genelinde imza kampanyası düzenlenmişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...