Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bebeğini acilin kapısında doğurdu

/ Kaynak: İHA
Bebeğini acilin kapısında doğurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da bir kadın 5.çocuğunu acil servisin önünde ambulansta dünyaya getirdi.

Ambulansta dünyaya gelen bebeğe doğumu yaptıran Pınar isimli doktorun adı verildi.Akhisar Mahallesi'nde oturan Hayrettin Y.'nin eşi, 33 yaşındaki Gülcan Y.'nin, aniden doğum sancıları başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ambulansındaki sağlık görevlileri, 36 haftalık hamile olup, normal doğum yapmak üzere olan kadını ambulansa alıp yola çıktılar. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinin önüne gelen ambulansta sancılar daha da artmaya başlayınca doğumun hastaneye girmeden yapılmasına karar verildi. Ambulansta görevli doktor, hemşire ve acill servis görevlileri ambulansın içine girerek doğum operasyonunu başlattılar. Ambulansta görevli Doktor Pınar Elmacı'nın, yoğun gayreti ile bebek ambulansta dünyaya geldi.
Kısa süreli doğumun ardından dünyaya gelen kız bebek ile annesi, İnegöl Devlet Hastanesi Doğum Ünitesi'ne alındı. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Bebeğini acilin kapısında doğurdu
BEBEĞE AMBULANS DOKTORUNUN İSMİ VERİLDİ
4 çocuğunun bulunduğunu, bunların dördünün de hastanede dünyaya geldiğini aktaran baba Hayrettin Y., 5. çocuğunun ambulansta dünyaya geldiğini söyledi. Baba Hayrettin Y., bebeğini dünyaya gelmesinde yoğun emeği olan doktorun isminin Pınar olduğunu öğrendiğini, bebeğine Pınar ismini vereceğini kaydetti.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...