Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'a feci kaza, motosiklet ağaca çarptı 2 ölü var

/ Kaynak: DHA
Bursa'a feci kaza, motosiklet ağaca çarptı 2 ölü var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da kontrolden çıkan motosikletin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi feci şekilde can verdi.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde kontrolden çıkan motosikletin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü 22 yaşındaki Ali Kambur ile arkadaşı 19 yaşındaki Eyüp Tetik yaşamlarını yitirdi.Sakarya'nın Pamukova İlçesi Mekece Köyü'nde oturan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2'nci Sınıf öğrencisi Ali Kambur ile markette çalışan arkadaşı Eyüp Tetik, dün motosikletle Yalova ve İznik'i günü birlik gezmek için köylerinden ayrıldılar. Bursa'nın Orhangazi ile İznik ilçelerini de gezen gençler dün gece köylerine dönmek için yola çıktı. Ali Kambur'un kullandığı 54 RD 869 plakalı motosiklet, İznik'e bağlı Boyalıca Mahallesi'nde kontrolden çıkıp, boş bir arazide akasya ağacına çarparak durabildi. Kazada, kasklarını takmış olan Ali Kambur ve arkasında oturan Eyüp Tetik ağır yaralandı. Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali Kambur ve Eyüp Tetik yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;
YAKINLARI ACI HABERLE YIKILDI
Doktorların yarım saati aşkın müdahalesine rağmen yaşamlarını yitiren gençlerin cenazeleri Orhangazi Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cenazeler daha sonra, telefonla haber verilmesi sonucu Orhangazi'ye gelen ailelerine teslim edildi. Sinir krizi geçiren ölen gençlerin akrabalarını yakınları güçlükle sakinleştirdi.
Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...