Ataman Fenerli ismi neden kadroya almadı?

Ataman Fenerli ismi neden kadroya almadı?

SPOR Haberleri

A Milli Takım Antrenörü Ergin Ataman, kadro tercihlerinin ardından merak edilen bir konu hakkında açıklama yaptı.

Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Ancak 21 kişilik kadro açıklanır açıklanmaz Koç Ergin Ataman'ın yaptığı seçimler üzerinde spekülasyonlar da başladı. F.Bahçeliler özellikle Ömer Onan'ın alınmamasına tepki gösterdi. Ataman ise bu konuda yapılan eleştirilere cevap verdi: "İlk düşündüğümüz kadroda Keith Langford vardı. Aynı pozisyonda F.Bahçe'de Ömer Onan'ın önünde oynayan Melih Mahmutoğlu'yla birlikte Sinan Güler de vardı. O pozisyonda Ömer Onan'ı da alırsak şişkinlik oluyordu. O yüzden düşünmedik.


GENÇLERE BIRAKMAK İSTEDİ
Ancak 3 gün önce Keith Langford'un, Türkiye için oynamak istemediği belli oldu. Biz de zaten kadroya açıklamak için onu bekliyorduk. Langford belli olduktan sonra Ömer Onan'la görüştük, kadroda görmek istediğimizi söyledik. O da Hidayet Türkoğlu gibi yorgun olduğunu ve yerini gençlere bırakmak istediğin belirtti. Biz de saygı duyduk ve zor durumda bırakmamak için almadık. Ömer Onan şayet kararını değiştirirse 10 Temmuz'da toplanacağız, kendisine kapımız açık. Biz onu zor durumda bırakmamak için aday kadroya almadık." nbsp;Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...