Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Davutoğlu'ndan sıcak açıklama!

/ Kaynak: DHA
Ahmet Davutoğlu'ndan sıcak açıklama!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu serbest bırakılan TIR şoförleriyle ilgili açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Şam İslam Devleti Örgütü'nün Irak'ta kaçırdığı Türk şoförlerini serbest bırakmasının ardından basın toplantısı düzenledi. Davutoğlu, gece gündüz çalışmaların sürdürüldüğünü ve çalışmalara devam edildiğini belirterek, "MİT Müsteşarımızın yürüttüğü çalışmalar neticesinde olumlu haberleri almıştık. Bizim için vazgeçilmez ilke, vatandaşlarımız güvenli alana gelmeden, onların sesini bizzat ben duymadan açıklama yapmıyoruz. Bugün memnuniyetle ifade ediyorum ki 32 şoförümüz 15-20 dakika önce başkonsolosumuz tarafından teslim alındı" ifadelerini kullandı.
Davutoğlu, "Dün geceyi bütün ilgili arkadaşlarım ve ben uykusuz bir şekilde hayırlı haber almak için bekledik. Bütün kurumlarımıza ve süratle bizden bilgi aldıktan sonra bir uçağı devreye sokan THY'ye teşekkür ediyorum" dedi. Şu anda İstanbul'dan bir uçağın havalandığını belirten Davutoğlu, akşam saatlerinde Ankara'ya getirileceğini ifade etti. Davutoğlu, şoförlerin sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...