İşte Erdoğan'ın seçim programı

/ Kaynak: İHA
İşte Erdoğan'ın seçim programı

Politika Haberleri  / İHA

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, seçimlerde AK Parti'nin adayı Erdoğan'ın bu hafta sona il ziyaretlerine başlayacağı bildirildi.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, il ziyaretlerine bu hafta sonu Samsun'dan başlıyor. Erdoğan, 11 Temmuz'da İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi'ni açıklayacak.Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta sona il ziyaretlerine başlayacağı bildirildi. 5 Temmuz Cumartesi günü Samsun'dan il ziyaretlerini başlatacak olan Erdoğan, 6 Temmuz'da Erzurum, 8 Temmuz'da Denizli, 9 Temmuz'da Tokat, 10 Temmuz'da Yozgat'ı ziyaret edecek. 11 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesini açıklayacak olan Erdoğan, 12 Temmuz'da Antalya, 13 Temmuz'da Şanlıurfa'yı ziyaret edecek.Başbakan Erdoğan, ziyaret edeceği illerde düzenleyeceği mitingle halka hitap edecek. Miting saatlerinin 16.00 olarak belirlendiği öğrenildi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...