Şişli'deki kız isteme kavgasında kan aktı: 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Şişli'deki kız isteme kavgasında kan aktı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şişli'de kız isteme yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Dünürünü silahla vurarak öldüren zanlı polise teslim oldu.

Olay, Şişli'ye bağlı Kuştepe Mahallesi'nde 29 Haziran tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, A.K.'nin (51) oğlu M.K. ile Vedat Adak'ın ayrıldığı eşi ile yaşayan kızı Ş.A. birbirini severek kaçtı. Kaçan M.K. ile Ş.A.'nın yakınları araya girerek tarafları barıştırmak istedi. Annesi ve üvey babası ile yaşayan kızın yakınları ile erkek tarafı anlaşarak barıştı. Barışmanın ardından taraflar arasındaki törenle kız ile erkeğe nişan yapıldı. Bu sırada ayrıldığı eşi ve üvey babası ile birlikte yaşayan kızının barıştığından habersiz olan öz baba Vedat Adak, kızını isteyen M.K.'nın babası A.K. ile kavgaya tutuştu. A.K. ile Vedat Adak arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.K., Adak'ı ruhsatsız silahını ateşleyerek vurdu. Açılan ateşle ağır şekilde yaralanan Adak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı A.K., 3 gün sonra olayda kullandığı suç aleti silahla birlikte Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Araştırma Büro Amirliği'ne teslim oldu.Öte yandan birbirine kaçan M.K. ile Ş.A., işlenen cinayetin ardından nişanı bozdukları öğrenildi. Katil zanlısı A.K., emniyetteki sorgusunun ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.Hakkında çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası bulunan katil zanlısının, cezaevinden 9 ay önce tahliye edildiği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...