Şoförleri Erbil Konsolosu teslim aldı

/ Kaynak: DHA
Şoförleri Erbil Konsolosu teslim aldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

IŞİD'in bugün serbest bıraktığı 32 Türk şoförü gittikleri Mahmur Kaymakamlığı'nda Türkiye'nin Erbil Başkansolosu Mehmet Akif İnam tarafından teslim alındı.

Başkonsolos İnam, teslim aldığı Türk şoförleri Erbil'e doğru otobüsle yola çıkardı. Başkonsolos İnam, şoförlere geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra kısa bir konuşma yaparak, uçakla Erbil'den Ankara'ya gönderilebileceklerini belirterek, medyaya konuşmamalarını istediği bildirildi. Kaçırılan Türk şoförlerden Ceyhun İsmailoğlu, "IŞİD'liler bizi bıraktıktan sonra 3 kilometre kadar yürüdük,. Daha sonra yoldan geçen bir araç bizi aldı ve Mahmur Kaykamalığı'na getirdi. Burada bizi Erbil Başkonsolosumuz karşıladı. Bizden medyaya konuşmamızı istedi ve bizi uçakla Ankara'ya gönderebileceklerini söyledi. Şu anda otobüsle Erbil'e gidiyoruz" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...