Erdoğan'a bileziğini veren kız ona dua ediyor

Erdoğan'a bileziğini veren kız ona dua ediyor

GÜNDEM Haberleri

Karataş, "Cumhurbaşkanlığı yolunda dualarımızın onunla olduğunu kendisine söylemek isterim. Dualarla çıktığı bu yola yine dualarla devam edecektir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı sırasında kolundan çıkardığı bilezikleri veren Nihal Karataş, "Cumhurbaşkanlığı yolunda dualarımızın onunla olduğunu kendisine söylemek isterim. Dualarla çıktığı bu yola yine dualarla devam edecektir" dedi. Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı Aday Tanıtım Toplantısında bahsettiği Nihal Karataş, Başbakan ile yaşadığı diyaloğu hayatı boyunca unutamayacağını söyledi. 20 yılın ardından Başbakan Erdoğan'ın kendisinden bahsetmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Karataş, "Hiç unutmuyorum; bileziğimi verdiğimde beni kucağına alıp sevdiğini hatırlıyorum" diye konuştu.


O GÜNÜ UNUTMAM
Başbakanımızla Eminönü'nde esnaf ziyareti yaparken karşılaştıklarını belirten Karataş, "Annem de o dönemde Refah Partisi'nde aktif olarak çalışıyordu. Erdoğan'ı toplantılarda görüyordum, o günü hiç unutamam" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...