Havada kazanılan mil karada benzin olacak

Havada kazanılan mil karada benzin olacak

Ekonomi Haberleri

Miles Smiles üyeleri uçuşlardan kazandıkları mil puanlarını Shell Club Smart Cardlarında puana çevirerek akaryakıt alabilecek

Türk Hava Yolları (THY) ve Shell amp; Turcas arasında yolcuların ve müşterilerin sahibi oldukları özel kartlar olan Shell Club Smart Card ile Miles amp; Smiles sayesinde üyelerin millerini kolayca yakıta çevirebilecekleri bir anlaşma imzaladılar. Her iki kart sahibi üyelere değer katacak dev bir işbirliği için ilk adım atıldığını belirten THY Yurt İçi Pazarlama Başkanı Halil İbrahim Polat, "Üyelerimiz hesaplarında bulunan minimum 500 mili 500 Shell Club Smart Card puana çevirerek başta akaryakıt olmak üzere harcama yapabileceklerdir. Ayrıca tüm Miles amp; Smiles kart üyeleri Shell Smart kartlarıyla Shell'den yapacakları her akaryakıt otogaz alımlarında 5 kata varan kazançları olacaktır" dedi. Shell Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz ise şunları söyledi: "Shell Turcas olarak Türkiye'nin global marka yüzü ve hepimizin gurur duyduğu Türk Hava Yolları ile imza attığımız stratejik iş birliğimiz hayırlı olsun. Müşterilerimize değer katacak güzel bir iş birliği için düğmeye basıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...