CHP lideri resti gördü: Kurultayı toplayacağım

CHP lideri resti gördü: Kurultayı toplayacağım

Politika Haberleri

"Çok sesli bir partiyiz ama parti disiplini denilen bir kurala da sıkı sıkıya bağlı olmalıyız."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinden yükselen kurultay çağrılarına kayıtsız kalamadı. Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Filistinli yaralıları ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Basın toplantısı yapan arkadaşlara şunu söyledim; 'kurultayı toplamak istiyorsanız imzaları getirin ben hemen kurultayı toplayacağım.' Ama anlaşılıyor ki imza toplamakta biraz zorluk çekecekler. Meraklanmasınlar, ben kurultayı toplayacağım. Tarihini ise arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğim. Biz, bu ülkeye demokrasiyi getiren bir partiyiz. Çok sesli bir partiyiz aynı zamanda. Ama parti disiplini denilen bir kurala da sıkı sıkıya bağlı olmamız gerektiğini herkes bilmeli."
Muharrem İnce'nin adaylığının "kendisini memnun ettiğini" belirten Kemal Kılıçdaroğlu, onu görevinden alma gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...