Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vestel'de 360 işçi hastanelik oldu

Vestel'de 360 işçi hastanelik oldu

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da faaliyet gösteren beyaz eşya ve elektronik devi Vestel Hayent'in 360 çalışanı, dün öğle yemeğinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Vestel Hayent Fabrikası'nda çalışan işçilerden büyük bölümünde, dün öğle ve akşam yemeklerinin ardından sonra pek çok çalışanda mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikayetiyle Manisa Devlet Hastanesi, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi. Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve çeşitli özel hastanelere başvurdu. Gece vardiyasında çalışanlarda servis araçlarıyla hastanelere taşındı. Gıda zehirlenmesi teşhisi konulan işçilerden biri bölümü ayakta bir bölümü ise yatırılarak, tedaviye alındı. Zehirlenenlerin öğlen ve akşam yemeğinde verilen tavuksuyu çorba, patlıcan musakka, cacık ve pilavdan yedikleri öğrenildi. İşçilerin durumlarının iyi olduğu hayat tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Manisa il Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, "Muhtemelen dün öğlen yemekten bir gıda zehirlenmesi olmuş. Gece de hastanelere gelenler var. Sabah fabrika servisleri midesi bulananlara hastanelere getirmiş İl Gıda ,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte yemeklerden numune aldık. Durumu ağır olan yok. Öğleden sonra tamamı taburcu olur" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...