Ünal aysal'dan itiraf: Geçen sene bocaladık

Ünal aysal'dan itiraf: Geçen sene bocaladık

SPOR Haberleri

"Prandelli takıma yepyeni bir ruh getirdi. Başarılı bir ekibimiz var. Yeni sezon için bu kez daha iddialıyız"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Teknik Direktör Cesare Prandelli'yi överken geçtiğimiz sezona dair itirafta bulundu. Fatih Terim'in ardından takımın başına Roberto Mancini'yi getiren sarı-kırmızılıların başkanı, "Geçen sezon bocaladık. Ancak şimdi Prandelli takıma yepyeni bir ruh getirdi. Başarılı bir ekibimiz var. Yeni sezon için son derece iddialıyız" diye konuştu. Ünal Aysal, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı ile ilgili olarak ise "Her zaman olduğu gibi dostluk kazansın. Cezam dolayısıyla orada olmayacağım ama kalbim, evlatlarımla olacak. Her iki takıma da başarılar diliyorum" diye konuştu.
Balanta listemizde?
Aysal, "Türkiye'nin en zengin kadrosundan birine sahibiz. Takımda büyük değerler, yetenekler var. Yeni hocamız bunları değerlendirmeye çalışıyor. Tespit ettiği eksikler için belki 1-2 transfer yapabiliriz. Hocamızın tercihi hırslı ve genç yetenekler. Biz de buna uygun çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Aysal, transfer çalışmaları için ise "Stoper mevkinde Balanta listemizde. Ama başka alternatiflerimiz de var. Hem bütçeye hem de neticeye uygun olanı seçmeyi istiyoruz. Gündemde dolaşan diğer isimlerle ise herhangi bir ilgimiz yok" diyerek sözlerini tamamladı. Öte yandan yönetici Mehmet Cibara, "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4. yıldızı takmak istemesi kadar Beşiktaş ve Trabzonspor'un da çok iyi oynayacağı bir sezon olacak. Önemli olan Federasyon'un herkese eşit mesafede olmasıdır" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...