Trabzonspor'un yeni transferi UEFA'da yok

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'un yeni transferi UEFA'da yok

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un gelecek sezon kadroda düşünmediği Colman ve Sol Bamba yeni transferlerin önünü kesiyor.

Bordo-mavililer iki oyuncudan birini gönderemediği için Milan'dan transfer ettiği Kevin Constant'ı UEFA listesine yazamadı. Trabzonspor'un gelecek sezon için kadroda düşünmediği Arjantinli Gustavo Colman ile Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, sözleşmelerinin feshi için kulüpten para talep etmeleri Karadeniz ekibinin yapmayı planladığı transferlerin önünü keserken, Milan'dan transfer edilen Constant'ı, Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) yabancı sınırlamasına takılmasından ötürü lisans alınamadığı için UEFA listesine yazamadı. Uzun süredir bonservisini ücretsiz almaya çalışan Colman ve Bamba'nın ısrarlı bekleyişleri sürerken, bordo-mavili kulübün yabancı transferinde kodroda boşaltmaya gidememesini fırsat bilen iki oyuncu, Trabzonspor'dan para koparmaya çalışıyor. Transfer mevsiminin süresi azaldıkça yönetimin zorunlu olarak kendilerini göndereceğini ve bonservislerine ücretsiz sahip olacaklarını bilen ikili kulüp arayışı konusunda da aceleci davranmıyorlar. Trabzonspor'un yabancı oyuncuları göndermeden transfer yapması Colman ve Sol Bamba'nın eline bu manada güçlü kılarken, ayrılmak için ısrarla para talep eden oyuncuların tutumu karşısında ise bordo-mavili yönetim almayı planladığı oyuncuları şimdilik beklemeye aldı. İki oyuncu da hem Trabzonspor'dan para kazanıp, hem de serbest statüsünde olmayı planlıyorlar.


TRANSFERLER BEKLİYOR
Şu anda kadrosunda 9 yabancı oyuncu bulunduran Trabzonspor, TFF'nin yabancı oyuncu sınırlamasına takılıyor. Bourceanu'da da sözleşmesini dondurma teklifine karşılık alamayan Trabzonspor, kadroda düşünmediği isimlerden birini de gönrderemeyince UEFA'ya verilen listede Constant'ın ismi yer almadı. Malouda, Cardozo, Medjani, Belkelam, Bourceanu, Bosingwa, Colman,Sol Bamba ve Constant olmak üzere 9 yabancı bulunan bordo-mavililer, yabancı sınırlaması nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic'in istediği transferleri gerçekleştirmekte zorlanıyor.


ROSTOV MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR.
Trabzonspor, 21 Ağustos Perşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı maçın biletleri 19 Ağustos Salı günü satışa çıkacak. Saat 14.00' de satışa sunulacak biletler için kulüp sitesinde ise şu açıklama yapıldı, "Rostov ile oynanacak olan maçı izlemek isteyen taraftarların Passolig kartı sahip olması gerektiği belirtildi. Rostov maçı için belirlenen bilet fiyatları ise şu şekilde:


"Kale arkası A -A1-A2 blok 40 TL, kale arkası B-B1-B2 blok (Passolig Tribünü) 40 TL, misafir seyirci tribünü 60 TL, maraton tribünü 60 TL, kapalı tribün A-D-E-H blok 100 TL, kapalı tribün B-C-F-G blok 120 TL, VIP tribün 200 TL, VIP özel tribün C-D-E-F-G-H-I sıraları 500 TL, VIP özel tribün A-B Sırası 1000 TL" olarak belirlendi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...