Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sarıyer'de iki kişi boğuldu!

Sarıyer'de iki kişi boğuldu!

GÜNDEM Haberleri

Sarıyer'de denize giren Ferhat ve Serhat Göktürk isimli kardeşler, boğularak hayatını kaybetti.

Göktürk kardeşlerin iki kuzeni ise boğulmaktan son anda kurtarıldı. Sahile "Dikkat! çeken akıntı" tabelası asıldığı görüldü.
Edinilen bilgiye göre, Kısırkaya Plajı'nda kuzenleri ile birlikte denize giren Ferhat ve Serhat Göktürk isimli kardeşleri dalgalar sürüklemeye başladı. Dalgalardan kurtulamayan Göktürk kardeşler boğularak hayatını kaybetti. Diğer iki kişi ise sahildekiler tarafından ip atılarak kurtarıldı. Kurtarılan gençler hastaneye kaldırıldı. nbsp;Olayın ardından kurtarma ekipleri, Göktürk kardeşlerin cesedini denizden çıkardı. Cesetler ambulansla morga kaldırıldı. nbsp;Görgü tanıkları, "Birlikte denize girdiler. Hatta sahildeki bazı kişiler girmemeleri yönünde uyardı. Bir anda dalgalar gençleri içeriye doğru sürükledi. İkisini biz kurtardık, diğer ikisi hayatını kaybetti." diyerek olayı anlattı. nbsp;Bu arada, sahil kenarındaki, "Dikkat! çeken akıntı var" ve "Çeken akıntıdan kurtulabilirsiniz, yeter ki ne yapmanız gerektiğini bilin" şeklindeki uyarı tabela dikkat çekti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...