Dışişleri'nden Türk vatandaşlarına uyarı

/ Kaynak: AA
Dışişleri'nden Türk vatandaşlarına uyarı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanlığı Libya'daki Türk vatandaşlarının, 17 Ağustos'a kadar Misurata Başkonsolosluğu'yla irtibata geçmesini istedi.

Libya'daki güvenlik koşullarının daha da kötüleşmesi üzerine dün yaptığı seyahat uyarısını yineleyen Dışişleri Bakanlığı, ülkedeki Türkleri 17 Ağustos'a kadar Misurata Başkonsolosluğu ile irtibata geçmeye çağırdı.


Bakanlıktan yapılan açıklamada, Libya'da olup da Türkiye'ye dönmek isteyen vatandaşlardan Misurata Başkonsolosluğu'na ait "00218 51 2663210 - 11 - 12" numaraları telefonlardan konsoloslukla irtibata geçmeleri istendi.


Ülkenin doğusunda bulanan vatandaşların Labrak Havaalanı'ndan devam eden uçuşlardan yararlanarak bölgeden ayrılabilecekleri belirtilirken, karayolunun kullanılmaması konusundaki uyarı tekrar edildi. Konuyla ilgili vatandaşlar, bakanlık tarafından yapılacak uyarı ve duyuruları takip etmeye çağrıldı.


Öte yandan, gelen talepler doğrultusunda bakanlığın uçak kaldırmayı planladığı öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...