Zincirleme kaza! İstanbul'da trafik felç!

Zincirleme kaza! İstanbul'da trafik felç!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul trafiği cuma akşamı iş çıkışında deyim yerindeyse durdu.

Özellikle TEM yolunda hem gidiş hem de gelişte sürücüler kontak kapatma noktasına geldi. Avrupa-Anadolu geçişinde 40 km'ye yaklaşan bir yoğunluk yaşanıyor. Ayrıca saat 18.00 sularında Ataşehir TEM yolunda meydana gelen zincirleme kaza da özellikle Anadolu Yakası'nın trafiğini çok olumsuz etkiliyor.
Cuma günü tatile çıkanların yanında iş çıkışı yoğunluğu ve yaşanan trafik kazaları İstanbul'da büyük bir trafik çilesine neden oluyor. TEM Otoyolu Avrupa Anadolu geçişinde trafik Mahmutbey gişelerden hemen sonra başlıyor ve Ümraniye'ye kadar kesintisiz devam ediyor. Saat 18.00 sıralarında TEM Ataşehir Çakmak mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazası da yolu neredeyse kilitlemiş durumda.
Yaşanan yoğunluk İBB'nin haritasında da kendisini gösteriyor. Söz konusu güzergah haritada kıpkırmızı olarak gözüküyor.
Avrupa-Anadolu geçişinde Boğaziçi Köprüsü de tıkalı. Haliç Köprüsü'nden başlayan trafik aralıklarla Boğaz Köprüsü'ne kadar devam ediyor. Ancak köprüyü geçtikten sonra çok ciddi bir yoğunluk gözükmüyor. nbsp; nbsp;


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...