Tabelaya öyle bir şey yazdı ki!

/ Kaynak: AA
Tabelaya öyle bir şey yazdı ki!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Samsun'un İlkadım ilçesinde Gençlik Caddesi'nin bir bölümünü kapatan İbrahim Akbulut, beklentileri karşılanmayınca yolu yeniden trafiğe kapattı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Gençlik Caddesi'nin bir bölümünü, 6 Mayıs 2014 tarihinde kendisine ait olduğunu belirterek kapatan 65 yaşındaki İbrahim Akbulut, beklentileri karşılanmayınca yolu yeniden trafiğe kapattı.


Cedit Mahallesi'ndeki Gençlik Caddesi'nin bir kısmının kendisine ait olduğunu gösterir mahkeme kararını Samsun Büyükşehir Belediyesine vererek 101 gün önce yola demir kazıklar çakıp trafiğe kapatan, ardından da belediyeye süre tanıyıp yolu trafiğe açan Akbulut, sürenin dolmasının ardından yolu yeniden trafiğe kapattı.


Kapatılan yola büyükşehir belediyesinin "yol çalışması yapıldığı yönünde" astığı tabelaya kızan Akbulut, yola "Bu cadde tapulu arazim olduğundan kapatılmıştır" yazılı tabela astı.


Akbulut, AA muhabirine, hakkı olanı alana kadar mücadele edeceğini söyledi. Caddenin bir kısmının kendisinin tapulu arazisi olduğunu elinde mahkeme kararlarının bulunduğunu söyleyen Akbulut, "Bu yolu 6 Mayıs'ta trafiğe kapatmıştım. Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri benden 10 gün süre istedi, ben 10 yerine 30 gün süre verdim. 30 gün sonra gittiğimde baktım en ufak bir çalışma yok. Ben de kendilerine söyleyerek burayı 50 gün önce tamamen kapattım. Belediye benim bin 50 metrekare arazimi 2006 yılından itibaren kullanıyor. Halen Gençlik Caddesi yol olarak kullanılıyor" dedi. Akbulut, belediyenin 2006'dan beri araziyi işgal ettiğini belirterek, "Büyükşehir Belediyesi işine gelirse yolu açar, işine gelmezse açmaz. Buralar benim babamın tapulu malı. Biraz daha beklerim. Belediye benim arsamın değerinde aynı bölgede arsa verirse yolu açarım olmazsa buralar zaten sebze bahçemizdi. Olmazsa marul, biber, patlıcan domates ekerim" şeklinde konuştu. nbsp;

Tabelaya öyle bir şey yazdı ki!

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...