Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da çöken duvarla birlikte 2 gecekondu göçtü

/ Kaynak: AA
Üsküdar'da çöken duvarla birlikte 2 gecekondu göçtü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Üsküdar Çavuşdere Caddesi'nde inşaat halindeki belediye ait sosyal tesislerin istinat duvarı çöktü. 2 gecekondu da toprakla birlikte kayarak göçtü.

Üsküdar'da istinat duvarı çöktü. Tesislerdeki göçük nedeniyle toprak kayması oluştu. Toprak üstünde bulunan ve içinde hiçkimsenin yaşamadığı 2 gecekondu da toprakla birlikte kayarak çöktü. Olay yerine AKUT, itfaiye, doğalgaz, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göçük altında kimsenin olmadığı öğrenildi. Polis, vatandaşları çökme meydana gelen yerden uzaklaştırıp çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.Çöken gecekondulardan birinin 1 hafta önce, diğerinin ise önceki gün boşaltıldığı belirlendi. Gecekondu sahiplerinin iki gün önce toprak kayması olduğunu ve önlem alınması için Üsküdar Belediyesine dilekçe verdiği öğrenildi. Üsküdar Belediyesi başkan yardımcılarından Abdullah Ayaz, çökme meydana gelen sahada incelemelerde bulundu.İtfaiye ile arama ve kurtarma ekipleri göçükte çalışma yapıyor.Kompleks içinde belediye binası, kongre merkezi, şehir otoparkı, spor ve nikah salonu inşaatları bulunuyor.
Üsküdar'da çöken duvarla birlikte 2 gecekondu göçtü
Üsküdar Belediyesi:
"Hiçbir vatandaşımızın tedirgin olmasını gerektirecek bir durum söz konusu değildir"
İÜsküdar Belediyesi, Çavuşdere Caddesi'nde inşaat halindeki belediye ait inşaatın istinat duvarının çökmesiyle ilgili vatandaşların tedirgin olmasını gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.
Üsküdar Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, belediyenin Çavuşdere'de devam eden hizmet binası inşaatının istinat perdesinde ani bir hareketlenme sonucu saat 04.30 sularında kısmen göçük meydana geldiği kaydedildi.
Açıklamada, "Öncesinde tedbirleri alındığından can ve mal kaybı olmamıştır. Hiçbir vatandaşımızın tedirgin olmasını gerektirecek bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...