Salihli'de feci kaza! 2 ölü, 7 yaralı

/ Kaynak: DHA
Salihli'de feci kaza! 2 ölü, 7 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Manisa'nı Salihli ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, Özel Zuhal Kavşağı'nda bir otomobil ile motosiklete çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Kaza, E-96 Karayolu Özel Zuhal Kavşağı'nda gece geç saatlerde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Selim Akşehirli'nin kullandığı 64 AE 535 plakalı otomobil, Özel Zuhal Kavşağı'nda iddiaya göre, kontrolden çıkarak Tahir Arzik'in kullandığı 45 L 1486 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Akşehirli'nin kullandığı otomobil savrularak nbsp;45 B 2140 plakalı motosiklete çarptı. Kazada, sürücü Arzik ile aynı otomobildeki Selver Arzik, Abdurrahman Arzik ve Güllabiye Uslu, diğer otomobildeki Selim Akşehirli, Nurten Akşehirli ve Mihribar Berber ile motosikletteki Uğur Ergün ve Yakup Felek yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, sağlık ekipleri ve polise haber verdi. İlk müdahaleleri nbsp;olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan yaralılar, Salihli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralılardan nbsp;Selver Arzik ile Abdurrahman Arzik, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yaralılardan Güllabiye Uslu ve Tahir Arzik'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. nbsp;Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...