Naomi Campbel'den Madonna'ya büyük jest

/ Kaynak: İHA
Naomi Campbel'den Madonna'ya büyük jest

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Naomi Campbel Bodrum'da eğlenmek için gittiği diskodan Bodrum Kalesine lazerle yazı yazdrarak Amerikalı şarkıcı Madonna'nın doğum gününü kutladı.

Türkiye'nin ve Dünya'nın en ünlü diskolarından biri olan Halikarnas'a gelen Dünyaca ünlü model Naomı Campbell yakın arkadaşı olan Amerikalı ünlü şarkıcı Madonna'nın doğum gününü diskodan tarihi Bodrum kalesine lazer sitemi ile yazdırdığı "Happy Birthday Madonna Love Naomı" yazı ile doğum gününü kutladı. Gece yarısı diskoya gelen Campbeel elinden bir an olsun telefonunu düşürmedi. Dünya starlarına Bodrum'u neren ünlü model Bodrum aşığı olduğunu da bir kez daha kanıtlamış oldu. Diskodaki dans gösterilerini izleyen Campbell yaklaşık 2 saat boyunca eğlence kulübünde takıldı. Daha sonra diskoyu gezen Campbell tarihi Bodrum kalesine yazdırdığı yazıyı Madonna'ya göndererek ünlü sanatçıyı Bodrum'da davet etti.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...