Gizem Hatipoğlu: Evliliğin reklamı olmaz

Gizem Hatipoğlu: Evliliğin reklamı olmaz

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı'nın yarışma programıyla hayatımıza giren ve kısa sürede şöhret basamaklarını tırmanan Gizem Hatiopoğlu bize bilinmeyenleri anlattı...

"Acun Ilıcalı, sektördeki en başarılı adamlardan biri. O yüzden mutlaka onun adının geçmesi büyük bir avantaj ama insanın da kendisinde bir şey olması lazım. Yarışmaya 200 kişi başvurmuştu ve şimdi göz önünde olan sadece 5 kişi." Acun Ilıcalı'nın yarışma programıyla hayatımıza giren ve kısa sürede şöhret basamaklarını tırmanan Gizem Hatiopoğlu, şu sıralar sunuculuğuyla gündemde. 26 yaşındaki genç yıldızın "Var Mısın Yok Musun" programında tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile 3 yıldır süren mutlu bir evliliği var. Kendisiyle buluşup katıldığı yarışmalar, yeni projeleri ve evliliği hakkında merak edilenleri konuştuk...Şöhret yolculuğu nasıl başladı?
nbsp;Birçok genç kız gibi ben de televizyonda görünmek istiyordum. "Var Mısın Yok Musun"u izlerken 'orada neden olmayayım' dedim ve ailemin desteğiyle yarışmaya başvurdum. O zamanlar ya güzel kızları seçtiklerini ya da bir hikayen olması gerektiğini söylüyorlardı. Bir gün Acun Bey'le karşılaştım. Ben arabadaydım o da motorundaydı. Normalde çok girişken bir insan değilimdir ama o an bir güç geldi bana. Açtım camı, 'Merhabalar Acun Bey! Yarışmanıza başvurdum ama hâlâ dönüş olmadı, ne olacak şimdi?' dedim. Gülerek bana, "Yarın da bir mülakat var, müsaitseniz ona gelin' cevabını verdi. Asistanın numarasını verdi, haberleştik. 1 hafta sonra yarışmada buldum kendimi. Onunla çalışmak çok büyük bir şans oldu benim için. Ardından Survivor'a katıldım, magazin programı sundum derken geçtiğimiz sezon da "Söylemezsem Olmaz"da sunucu olarak yer aldım. Çok güzel bir tecrübeydi.
Acun'un yeni projelerinde yer alacak mısınız?
Çok fazla proje var. Acun Bey'le irtibat halindeyiz ama net bir şey yok. Beyaz TV ile görüşüyorum. Başka projelerim var. Bu sezon "Söylemezsem Olmaz" da olmayacağım. Ekip değişikliğine gittiler, başka isimlerle çalışacaklar. Yeni ekipte Oya Aydoğan, Pakize Suda, Sinan Özedincik, bir de Duygu Çetinkaya var. Hayırlısı olsun, ne diyeyim... Bu sektörde olmayı çok seviyorum. İnsanların tepkisi, yorumları, iyi kötü eleştirileri, hepsine kulak vermeye çalışıyorum. Hepsi bana güç veriyor.
Yeni projeleriniz sunuculuk üzerine mi olacak?
Önceliğim sunuculuk. Aslında hiç belli olmaz, dizi de olabilir. Bir ajansla anlaşmak üzereyim. Birlikte karar vereceğiz. Moda programı yapabilirim, bu yıl. Onun dışında reklam çalışmaları da olabilir.
Oyunculuğa da adım atmış olacaksınız…
nbsp;Tam oyunculuk demeyelim. Çünkü önceliğim sunuculuk. Çok iyi bir proje gelirse kabul ederim. Dizi sektörü sabun köpüğü gibi. Çok iyi projeler, az reytingden dolayı bitiyor. Riskli bir iş.
Star Life programında sizden sonra Survivor yarışmacısı Fatmagül Fakı da yer aldı. Onun sunuculuğunu beğendiniz mi?
O da daha önce sunuculuk yapmamış biri olarak ilk günler zorlandı. Tecrübesizliği ekrana yansıdı. Giyim olsun, konuşma olsun, hiç kolay bir şey değil. Fatmagül'ün ekrana yakıştığını düşünüyorum. Kendisi ile bir görüşmem olmadı ama sunduğu programları takip ediyorum. Fatmagül'ün lensleri ile ilgili bir şey oldu galiba… Magazinden de uzaktan kalmıyorum ayrıca (gülüyor)...
Ünlü olabilmek için illa Acun Ilıcalı ile tanışmak mı gerekiyor?
nbsp;Acun Ilıcalı çok farklı bir insan. Bu sektördeki en başarılı adamlardan biri. O yüzden mutlaka onun adının geçmesi büyük bir avantaj oluyor. Ama insanın da kendisinde bir şey olması lazım. Yarışmaya 200 kişi başvurmuştu ve şimdi göz önünde olan 5 kişi. Dediğim gibi kişinin kendisinde de bir yeteneği olması lazım ki tutunabilsin. Biz de yavaş yavaş ilerliyoruz. Örnek veriyorum. Son Survivor yarışmasına resmen Turabi imzasını attı. Kendini gösterdi. O yüzden önünün açık olduğunu görüyorum. nbsp;
Gizem Hatipoğlu: Evliliğin reklamı olmaz
YENİ EVLİ ÇİFTLERE TAVSİYELER: Kocanızı çok fazla sıkmayın
Eşinizin (Hakan Hatipoğlu) oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?
- TRT'nin Kapadokya dizisi ile başladı oyunculuğa... Behzat Ç. ile kendini kanıtladı. Şu an bir program sunuyor. Aslında sunuculuğunun daha iyi olduğunu söylüyor.
Aynı dizide yer almayı düşündünüz mü? Bir teklif geldi mi?
- Gelmedi. Aslında hem avantaj hem dezavantaj. Var mısın Yok musun ve Survivor'da sürekli 'Gizemle Hakan' olunca onu biraz daha kırmaya çalışıyoruz. Farklı işlerde devam etmeye karar verdik. nbsp;
Yeni çiftlere tavsiyeniz var mı?
- Bizim evliliğimizi reklam olarak düşünen çok oldu. Balon evlilik bile dediler. Hakan, Survivor'da evlenme teklifi etti ama kameralar yokken yaptı bunu. Dizi aşkları, bir sezonluk evlenip boşananlar... Sektörde çok fazla yozlaşma var. Yeni evlenen genç çiftlere tavsiyem ise şu; öncelikle erkekleri çok sıkmayacaksınız (gülüyor)... Kızlar bunu çok yapıyor. nbsp;En önemlisi güven. Evlilik dışında her iki tarafın da sosyal hayatı var. Arkadaşları var ve bunlardan kopmaması gerekiyor. Her iki taraf da buna saygı göstermeli. Kıskançlık mutlaka olacak, ki bu bizim sektörde daha fazla. Hakan çok kıskanç değildir, göstermez en azından. Beni engellemeye çalışmaz ancak ben onun derecesini bilirim. Ev hayatında erkeğin kadına daha fazla destek vermesi şart. Ev işlerini paylaşırız.
2013'te çocuk planlarınız vardı ama 2014'teyiz, yerini kariyer mi aldı?
- Hakan'ın baskısıyla "2013" demiş olabilirim. Çünkü o dönemler çok istiyordu, 'onsuz bir gün niye geçirelim' diyordu sürekli. Aramızda 9 yaş var. Ben 26 yaşındayım. Biraz da işlerim yoğunlaştı. İyi bir gelecek hazırlamak için kendimizi hem maddi hem manevi yönden hazır hissetmemiz gerekir. Düşündükçe bu fikirden uzaklaşıyorum diyebilirim (gülüyor)... Çocukları çok seviyorum ama bu düşünce beni yoruyor. Şimdi bu planı 2 yıl daha öteledim, yerini kariyer aldı. Tamam hadi en geç 2016 olsun (gülüyor)...
Gizem Hatipoğlu: Evliliğin reklamı olmaz
YORUMLARA TEPKİLİ: Bedavacı değilim
Kıyafetlerinizi siz mi seçiyorsunuz?
Çoğunlukla arkadaşlarıma danışıyorum. Bana uygunsa tercih ediyorum. Genellikle spor tarzı giyinmeyi seviyorum. Özellikle o günkü ruh halime göre seçiyorum kıyafetlerimi. Sadeliği çok severim.
Sosyal medyadaki paylaşımlarınız sürekli reklam içerikli...
nbsp;Evet, bolca paylaşım yapıyorum. Reklam yaptığım fotoğraflarım, sponsorlarımın kıyafetleri oluyor. Ben şöyle bir düzen kurdum sosyal medyada; bugün ne giydim, nereden giydim… İnsanlar çok merak ediyor ve gördüğü şeyin nerede satıldığını merak ediyor. Ben de kıyafetlerimi detaylarıyla yazıyorum. Instagram'da ise, reklam amaçlı olsun diye paylaşım yapmıyorum. Hem sponsorlarımı belirtmiş oluyorum hem de destek veriyorum. Hediyeler de çok fazla geliyor. Hediye çok gelince de kötülüyorlar; 'çok beleşçisin, sen hiç alışveriş yapmaz mısın?' diye. nbsp;
Butik açmayı düşünüyor musunuz?
Evet, ama bir türlü gerçekleştiremiyorum. Eşim de istiyor ama fazla cesaret edemiyorum. Kendi markamı tasarlamak isterim.
Büşra KAMIŞ nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...