Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı iddia: Sicili karışık

Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı iddia: Sicili karışık

SPOR Haberleri

Yanal tartışmaları bitmiyor! Ersun Yanal'ın Milli Takım'a vedası ile ilgili çarpıcı iddia: 'Sicili Karışık'

Eskişehir'in "alkolik" olarak yaftaladığı, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "kadın düşkünü" olarak mimlediği tecrübeli teknik adamın sabıkası kabarıyor. Kendisini Türk futbolunun teknik yüzü olarak gösteren, küfürden, argodan haz etmediğini söyleyen, görüntüsüyle tam bir beyefendi imajı çizen Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki ayrılığının ardından ortaya çıkanlar tecrübeli teknik adamın farklı bir yüzünü gözler önüne serdi. Yanal'la ilgili beklenmeyen istifasının ardından gündemi sarsan ilk gelişme, soyunma odasından sızan ses kaydı oldu. Ersun Hoca'nın futbolcularıyla yaptığı toplantıda küfürlü ifadeler kullanmasını hazmetmeye çalışan kamuoyu hemen ardından ortaya çıkan, "kadın düşkünü" suçlamasıyla sarsıldı. Başkan Yılıdırım'ın ifadesine göre Yanal'ın Topuk Yaylası'nda kadın arkadaşlarını getirmesi, bu maceranın Kopenhag'a kadar taşınması herkesi şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'yle Yanal arasındaki tansiyon yüksekliğini korurken, eski defterler de açılmaya başlandı. Yanal'ın basın mensuplarıyla yaptığı özel toplantıda oyuncuları hakkında kullandığı küfürlü konuşmalar gündeme gelirken, eski takımı Eskişehir'de yaşadığı ayrılık süreci de hatırlatıldı. nbsp;

Milli Takım kariyerini Levent Bıçakçı bitirdi

Ersun Yanal'ın sözleşme fesih görüşmesine alkollü geldiğini ifade eden Eskişehir Basın Sözcüsü Sıtkı Saraç, "Bizim yanımıza aşırı sarhoş halde geldi. Ben yakıştıramadım. Biz sürekli olarak Türk futbolu ile ilgili konular açtığımız halde Ersun Yanal devamlı olarak, bazı futbolcularımızla ilgili ileri geri bazı laflar söyledi" açıklamasını yapmıştı. Fenerbahçe ve Eskişehir'de kara listeye alınan Yanal için ortaya atılan son iddia ise oldukça çarpıcı. Yanal'ın Milli Takım'daki ayrılığına dair söylenenler şaşırtıcı. Yanal'ın, 8 Haziran 2005'te Kazakistan'ı 6-0 yendiğimiz maçın ardından herkesin ortasında dönemin TFF Başkanı Levent Bıçakçı'yı kastederek ağır bir küfür ettiği, hatta "Gelsin şimdi .... başkan, hoca görsün!" nbsp;dediği iddia edildi. Bu olayı duyan Bıçakçı'nın Yanal'la ilgili talimatı uçakta verdiği, TFF avukatlarına hemen gerekli işlemleri yaptırarak tecrübeli hocayı kapının önünü koyduğu belirtildi.
M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...