Trabzonspor'un son bombası Mehmet Ekici oldu

Trabzonspor'un son bombası Mehmet Ekici oldu

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer, Werder Bremen'de forma giyen milli oyuncuyu da renklerine bağladı

Yeni sezon için Cardozo, Belkalem, Medjani, Constant, Musa Nizam, İshak Doğan, Fatih Atik ve Sefa Yılmaz gibi isimleri renklerine bağlayan bordo-mavililer, son olarak Mehmet Ekici'yi de renklerine bağladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in ısrarla orta saha oyuncusu istemesi üzerine hakete geçen bordo-mavili yönetim, dün KAP'a gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mehmet Ekici'nin transferi konusunda Werder Bremen kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Werder Bremen kulübüne, transfer bedeli olarak 1.5 milyon avro bonservis bedeli ödenecektir" denildi.

Halilhodzic'den kontenjan çözümü nbsp;

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in kadro dışı bıraktığı Colman ve Bamba'nın gitmeye yanaşmaması yönetimin elini kolunu bağlarken, tecrübeli teknik adam Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda Bosingwa ve Malouda'ya gelen teklifleri değerlendirmesini istedi. Bilindiği gibi yabancı kontenjanı sebebiyle yeni transfer Constant'a lisans çıkartamayan bordo-mavililer, gözden çıkartılan Colman ve Bamba'nın takımdan ayrılmasını bekliyor. Ancak iki oyuncu kendilerine kulüp bulunmasına rağmen Trabzonspor'dan para almadan gitmek istemiyor. Taraflar arasında karşılıklı restleşmeler yaşanırken, bordo-mavili yönetim Colman ve Bamba'dan fiyat indirmesini istedi. Bu oyuncuları göndermekte kararlı olan yönetimin birkaç gün içerisinde taraflarla anlaşıp sözleşmelerini feshedebileceği belirtildi. Trabzonspor'da Malouda, Cardozo, Medjani, Belkelam, Bourceanu, Bosingwa, Colman, Sol Bamba ve Constant olmak üzere 9 yabancı oyuncu bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...