Diyarbakır'da 3 polis şehit!

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da 3 polis şehit!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da bir otomobilin refüjü aşarak karşı yönden gelen polis aracına çarpması sonucu 3 polis memuru şehit oldu. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır Mardin karayolunda seyreden bir otomobil, Çarıklı mevkisi Karaköprü yakınlarında orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. nbsp;Otomobil, karşı yönden gelen İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'ne ait sivil polis aracına çarptı. nbsp;Kazada, polis memuru Ömer Mercimek, Ahmet Yıldırım ve Sıtkı Kara olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Şehit olan polislerin sanatçı Rojin'in Diyarbakır sınırları içindeki korumalığını üstlenmek için Mardin sınırına seyir halinde oldukları öğrenildi. nbsp;Kazanın ardından İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, olay yerinde incelemelerde bulundu. nbsp;Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Diyarbakır-Mardin karayolu ekiplerin çalışması sonucu açıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...