Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'ndan gözdağı: 'Artık tolerans yok'

Kılıçdaroğlu'ndan gözdağı: 'Artık tolerans yok'

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kurultayı eylül ayı içerisinde yapmayı düşündüklerini, kurultaydan sonra parti içi tartışmalara izin vermeyeceğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önemli açıklamalarda bulundu. nbsp;Kılıçdaroğlu, kurultayın eylül ayı içinde yapabileceklerini ifade etti. nbsp;Kurultayda tasfiye amacının olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, kurultay sonrasında parti içi kısır tartışmalara izin vermeyeceğini vurguladı.


Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar hep toleranslı davrandım ama bu kurultaydan sonra bitiyor. Sınırsız özgürlük yoktur. CHP de özgürlükçü partidir ama özgürlük sınırlarını iç tüzük, kurallar ve gelenekler belirler" dedi.


Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Köşk'e muhalefeti 1-2 kere çağırırım" yolundaki sözlerine de "Zahmet edip çağırmasın" ifadeleriyle cevap verdi. MİLLİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...