Ozan Doğulu 3. kez baba oluyor

Ozan Doğulu 3. kez baba oluyor

MAGAZİN Haberleri

Canan Doğulu'nun evliliği, Kenan Doğulu'nun Beren Saat'le masal gibi düğünü derken, Ozan Doğulu da 3'üncü kez baba olma heyecanında.

Eşi Ece Doğulu hamile. Arya ve Lila isminde 2 kızları olan çift, şu sıralar en çok bebeğin cinsiyetini merak ediyor. Geçen ay evlenen Beren Saat-Kenan Doğulu çiftinden bebek haberi beklenirken sürprizi Ozan Doğulu yaptı. Doğulu ailesi için bu yıl oldukça hareketli geçti. İlk olarak kardeşlerin en küçüğü Canan Doğulu Emre Özdemir'le nikah masasına oturdu. Hemen ardından da Kenan Doğulu oyuncu sevgilisi Beren Saat'le dillere destan bir düğünle Los Angeles'ta evlendi. Üst üste yaşanan bu mutluluklara bir de 'bebek' haberi eklendi. 40 yaşındaki oğlu Kenan Doğulu'dan bebek sürprizi bekleyen anne Serpil Doğulu'ya bu heyecanı yine Ozan Doğulu yaşattı. Arya ve Lila isminde iki kızı olan Ozan Doğulu eşi Ece'nin üçüncü bebeğe hamile olduğunu ailesine açıkladı.


Çok mutlu olan Ozan Doğulu, şimdilerde en çok bebeğinin cinsiyetini merak ediyormuş. Hamileliğinin üçüncü ayına giren 26 yaşındaki Ece Doğulu ise nazar değmesinden korkuyormuş. Bu yüzden de heyecanını sadece birkaç yakın dostuyla paylaşmış. Aslına bakarsanız Ece Doğulu, üçüncü bebeğin sinyalini 4 ay önce yaptığı bir röportajda şu sözlerle vermişti:


"İki kız çocuk sahibi olmak güzel. Benim için üç çocuk normal, hatta doğal olanı bu gibi geliyor. Çünkü ben de Ozan da üç kardeşiz. Bu yüzden isterim. Ozan'la 'erkek çocuk büyütmek nasıldır' diye merak ediyoruz. Saç kurutmamak, taramamak nasıl bir şey? Hayırlısı, benim için. Olursa cinsiyeti fark etmez."
AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...