Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun'dan Recep İvedik hamlesi

Acun'dan Recep İvedik hamlesi

MAGAZİN Haberleri

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, hem Murat Boz'un ilk filmini, hem de Survivor yarışmasını konu alan 'Recep İvedik 4'ün TV yayın haklarını satın aldı.

Acun Ilıcalı geçen yıl satın aldığı tematik kanal tv8'i, iddialı bir eğlence adresine dönüştürmek için çalışmalarına devam ediyor. Ünlü televizyoncu Tüm Zamanların En Çok İzlenen Filmi unvanının sahibi olan Recep İvedik 4'ün televizyon haklarını satın aldı. Şahan Gökbakar Survivor konusunu ele aldığı filmin senaryosunu yazarken yarışmanın ükemizdeki temsilcisi Ilıcalı'yı aramış ve izin istemişti. Birkaç kez toplantı yaptığı Gökbakar'a destek veren Ilıcalı, filmin galasına da katılmış, çıkışta "Eğlenceli bir filmdi, çok eğlendik. Bizim için de ayrı bir anlamı var" demişti. Ilıcalı'nın 2 milyon TL'ye filmin TV haklarını satın aldığı konuşuluyor. nbsp;


BOZ'UN FİLMİNİ DE ALDI
Ünlü televizyoncu ayrıca 'O Ses Türkiye' yarışmasında yılllardır çalıştığı popçu Murat Boz'un 'Hadi İnşallah' adlı ilk filminin de TV gösterim hakkını 1 milyon TL'ye satın aldı. Yeni sezonda Yetenek Sizsiniz'in jüri koltuğunda oturacak olan Boz, Ali Taner Baltacı'nın yönettiği filmde Büşra Pekin'le başrolü paylaşıyor. İzmir'de çekilen ve 28 Kasım'da gösterime girecek filmi Ilıcalı, 2 yıl boyunca televizyonunda 6 kez gösterecek.
GÜNEŞ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...