Yüzünde hâlâ izi var

/ Kaynak: İHA
Yüzünde hâlâ izi var

SPOR Haberleri  / İHA

17 Ağustos 1999 Marmara depreminden sağ kurtulan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, kaşında halen depremin izi olduğunu söyledi.

Samsun'da bir motosiklet mağazasının açılışına gelen Dünya Supersport Şampiyonası'nda üç kez birinci olarak pistlerin zirvesine yerleşen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde yaşadıklarını anlattı. Kaşında depremden kalan iz olduğunu belirten Kenan Sofuoğlu, "Yarın Türkiye'nin geçmişte yaşadığı acı bir günü tekrarlayacağız. 17 Ağustos tarihinde bende depremde yer almış birisiyim. Kaşımda da onun izi var. Benim kariyerime bakıldığı zaman zaten zorlu günler çok var. Depremde bunlardan biriydi. Depremde çok yakınlarımızı, arkadaşlarımızı ve kardeşlerimizi kaybettik. Onları unutmak mümkün değil. Özellikle depremde yaşadığımız anları unutmak mümkün değil. Ben binamızın yıkılışını, gün doğduğunda komşularımızın cansız bedenlerini halen hatırlıyorum. Allah'ım inşallah böyle acıları Türkiye ve hatta dünyanın hiçbir yerinde yaşatmasın" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...