Fener frikikten avladı

/ Kaynak: İHA
Fener frikikten avladı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe ile son Yunanistan Ligi şampiyonu Olympiakos hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında duran topladan bulduğu gollerle Olympiakos'u 2-1 yendi.

Geçen haftayı sıkıntılı bir şekilde geçiren sarı lacivertliler, son Yunanistan şampiyonu karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya oyduğu maçta 35. dakikada Caner'in nefis frikik golüyle öne geçti. Özellikle ilk yarıda çok net fırsatları değerlendiremeyen Fenerbahçe, 81. dakikada bu kez Emre ile bir frikik golü daha buldu. Son dakikada konuk takım da bir serbest vuruş golü buldu ve mücadele 2-1 son erdi.

Fenerbahçeli futbolcular böylece yeni teknik direktörleri İsmail Kartal'a güzel bir hoşgeldin hediyesi vermiş oldu.

nbsp;Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ilk maçında güldü

Olympiakos maçında Fenerbahçe'nin başında ilk kez teknik direktör olarak çıkan İsmail Kartal, ilk sınavından başarıyla ayrıldı.

Ersun Yanal'ın istifasından sonra sarı-lacivertli yönetim tarafından yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getirilen İsmail Kartal'ın, Yunanistan Ligi'nin son şampiyonu Olympiakos karşısında, takıma oynattığı futbol alkış aldı. Fenerbahçe'nin etkili ve güzel oyunu taraftarların da yüzünü güldürdü. Karşılaşma öncesinde tribünler, "Şampiyon yap bizi İsmail Kartal" diye tezahüratlarda bulundu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...