Beşiktaş yönetiminden ihraç açıklaması!

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş yönetiminden ihraç açıklaması!

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 283 üyenin Beşiktaş Divan Kurulu'ndan ihraç edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 283 üyenin Beşiktaş Divan Kurulu'ndan ihraç edilmesiyle ilgili, "Beşiktaş'ın mağduriyeti olarak kabul ettiğimiz bu durumu ortadan kaldırmak için her türlü çabayı sarf edeceğimizin bilinmesini isterim" dedi.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"2013 yılında tüzüğümüze eklenen 'Divan kurulu toplantılarına mazeretsiz olarak üç kez art arda katılmayan üyelerin divan kurulu üyeliği kendiliğinden düşmüş sayılır' şeklindeki 31/g maddesi uyarınca aralarında kulübümüze büyük hizmetleri dokunmuş eski başkanlarımızın, eski yöneticilerimizin ve birçok değerli Beşiktaşlı büyüğümüzün bulunduğu 283 Divan Kurulu üyemizin üyeliğinin düşürüldüğünü üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Kasım 2014'te gerçekleştireceğimiz 'Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi'nde bu madde ile ilgili yeni düzenleme yapacağımızı ve Beşiktaş'ın mağduriyeti olarak kabul ettiğimiz bu durumu ortadan kaldırmak için her türlü çabayı sarf edeceğimizin bilinmesini isterim. Yönetim kurulumuz camiası ile ve bu camiayı oluşturan tüm değerlere sahip çıkarak birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecektir."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...