Beşiktaş'ta tek yol Bryan Ruiz

Beşiktaş'ta tek yol Bryan Ruiz

SPOR Haberleri

Werder Bremen ve İngiliz Sunderland ile yarışan siyah-beyazlılar, Bilic'in çok istediği Kosta Rikalı oyuncuyu bir-iki gün içinde bitirmeyi hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile karşılaşacak olan Beşiktaş, '10 numara krizini" çözmek için kolları sıvadı. Almeida'nın yerine Demba Ba'yı transfer ederek golcü problemini ortadan kaldıran siyah-beyazlılar Fernandes'in yerini dolduracak bir transfer için de çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, Dinamo Kiev'in istediği bonservis bedeli fiyatını 13 milyon avrodan 17 milyon avroya çıkarması üzerine Faslı oyuncu Younes Belhanda'dan vazgeçti. Beşiktaş, Ukrayna ekibine 8 milyon avroluk bir teklif götürmüş ve beklemeye geçmişti. Siyah-beyazlılar bu gelişme üzerine rotasını Bryan Ruiz'e çevirdi. Bonservisi Fulham'da olan Kosta Rikalı oyuncu için İngiliz ekibi ile yeniden masaya oturacak olan siyah-beyazlılar, bu transferi bir-iki gün içinde bitirmeye çalışacak.
ATİBA ŞOKU
Beşiktaş, Ruiz transferi için uğraşırken nbsp;Atiba Huthinson'dan gelen haberle sarsıldı. nbsp;Arsenal maçına 1.5 saat süren antrenmanla hazırlanan Beşiktaş'ta Kanadalı oyuncu sakatlık geçirdi. İdmanın hemen ardından 31 yaşındaki oyuncunun nbsp;MR'ı çekildi ve tedavisine hemen başlandı. Ancak gelen ilk bilgiler hiç iç açıcı değil. Sol üst adalesinde zar yırtığı olduğu tespit edilen Kanadalı futbolcunun Arsenal ile oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ilk maçına yetişmesinin zor olduğu bildirildi. gt;Hüseyin Eroğul

Arsenal'i Ramsey kurtardı: 2-1
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda salı akşamı İstanbul'da karşılaşacağı Arsenali ligdeki ilk maçında 3 puanı 90+1'de bulduğu golle kazandı. Crystal Palace'ı misafir eden Londra ekibi Hangeland'ın 35'teki golüyle 1-0 geriye düştü. Koscielny'nin 2. yarının başında attığı golle eşitliği yakalayan Arsenal, uzatmalarda Ramsey'nin golüyle karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...