Dikkat! Sağanak yağış geliyor

Dikkat! Sağanak yağış geliyor

GÜNDEM Haberleri

Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar bugün itibari ile düşüyor.

Meteoroloji etkili olacak sağanak yağış ile birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) karşı uyardı.


Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Marmara bölge geneli ile gece saatlerinde Zonguldak ve Düzce çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir ve Çanakkale'nin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor." denildi.
nbsp;
MARMARA: Az bulutlu, kuzeybatı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin, öğle saatlerinde batısı ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir ve Çanakkale'nin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.




EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesiminde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.


AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, batısı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kıyı kesiminde yer yer pus hadisesi bekleniyor.


ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, kıyı kesiminin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...