İsmail Türüt o anları anlattı

/ Kaynak: İHA
İsmail Türüt o anları anlattı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Sapanca'da düzenlenen 3. Mahalli At Yarışları'nda attan düşme tehlikesi geçiren Karadenizli Türkücü İsmail Türüt yaşadıklarını anlattı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen 3. Mahalli At Yarışları'nın gösteri koşusu sırasında attan düşme tehlikesi geçiren Türüt, büyük bir tehlike atlattığını dile getirerek, "Atı durdururken zorlandım. İtiraf ediyorum, güç bitti bende. Jokeylerimizin kıymetini bilmemiz lazım" dedi. Geçen sene düzenlenen yarışta da koştuğunu ancak onun bugün ki kadar zor olmadığı da dile getiren Türüt, "Geçen sene ki yarışta da koştum, o zor olmadı. Bu biraz zor oldu. Şöyle zor oldu, bu biraz iddialı oldu. Gerçi arkadaşlar sağ olsunlar beni çok fazla üzmediler. 1. geldim ama bu sefer atı durdurmakta güçlük çektim, son anda gidiyordum yani. Attan düşmek çok zordur, çok kötüdür. Birde benim düşmem de çok tehlikeli olur" diyerek yaşadığı o anları anlattı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...