Trabzonspor'da transfer bitmiyor! İşte o isim

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'da transfer bitmiyor! İşte o isim

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor, Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Transferde son olarak gurbetçi futbolcu Mehmet Ekici'yi kadrosuna katan Trabzonspor, Bursasporlu Şener Özbayraklı'yı gündemine aldı. Bordo mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodziç'in Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında performansından çok memnun kaldığı Şener'in transfer edilmesini istediği bunun üzerine yönetimin de Bursasporlu yöneticilerden Şener Özbayraklı'yı talep ettiği belirtildi. Ancak yeşil beyazlı kulübün Şener'in transferine soğuk yaklaştığı bildirildi. Bu arada Trabzonspor'un Şener konusunda Bursaspor'u ikna etmek için takas teklifini sunmaya hazırlandığı öğrenildi.
SONER PERFORMANSIYLA ŞAŞIRTIYOR nbsp;
Trabzonspor'un İshak Doğan'a karşılık Kardemir Karabükspor'a verdiği Soner Aydoğdu, anlaşamayınca takımda kaldı. Bu süreçten sonra antrenmanlarda oldukça hırslı olan Soner, Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında da oyuna sonradan girmesine karşın etkili bir görüntü ortaya koydu. İsmi UEFA'ya bildirilen futbolcu listesinde de yer alan Soner Aydoğdu, Boşnak teknik direktör Halilhodzic'in gözüne girmek için yoğun çaba harcıyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...