Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bodrum'da kaçak operasyonu

/ Kaynak: AA
Bodrum'da kaçak operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / AA

bodrum'da Yasa dışı yollarla Yunanistan'a gitmeye çalışan 2'si çocuk, 3'ü kadın 56 kişi yakalandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan aralarında hakim, savcı, doktor ve mühendislerin de bulunduğu Suriye uyruklu 56 kişi yakalandı
Alınan bilgiye göre, Yalıkavak açıklarındaki Kiremit Adası ve Güllük Körfezi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan Suriye uyruklu grupların bulunduğu ihbarını alan Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı TCSG 302 ve TCSG 11 nolu botları kaçakların yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalar kapsamında Yalıkavak açıklarındaki Kiremit Adası'nda aralarında savcı, doktor, mühendis ve öğretmenlerin bulunduğu 23 kişi, Güllük Körfezi'nde ise 7 metrelik lastik botla Yunanistan'a geçmeye çalışan 33 kişiyi yakaladı.
Botlarla karaya çıkartılan 2'si çocuk, 3'ü kadın 56 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edildi.
Yalıkavak açıklarında yakalanan kaçakların Yunanistan'a götürülme vaadiyle kandırılıp Kiremit Adası'na bırakıldığı öğrenildi.
Öte yandan olayları organize eden 2 zanlının arandığı bildirildi.




GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...