En uzun genç kız Rümeysa ilgi odağı oldu

En uzun genç kız Rümeysa ilgi odağı oldu

YAŞAM Haberleri

Rümeysa Gelgi, 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesinin ardından çevresindekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Weaver Sendromu hastası 17 yaşındaki Rümeysa Gelgi, dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu genç kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesinin ardından çevresindekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geçmişte çevresindekilerin bakışları sebebiyle çok zorluklar çektiğini ifade eden Gelgi, artık insanların kendisini tanıdığını belirtti. Gelgi, "Şu anda insanlar benimle daha çok ilgileniyor. Yanıma gelip fotoğraf çektirmek isteyenler çok oluyor. Artık beni sevdiklerini hissediyorum. Daha önceden bana ilgileri merak ve korku arasında bir şeydi. Tanışmak isteyenler oluyor, bundan çok mutlu oluyorum. Bu, sadece dışarı çıktığımda değil, sosyal medya üzerinden de çok ilgi görüyorum. Bu, beni çok mutlu ediyor" ifadesini kullandı. nbsp;AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...